Yangın Kapısı Fiyatları No Further Mystery

Wiki Article

Gücvenliğiniz kucakin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde ıztırari olan sistemler çıkma apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Binanın dâhilinden adiya sevap inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en kebir kazanımı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın resen kapanması ile bile devreye giren, ısı ve dumanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı cimriya kapanmaktadır.

Dairesel yangın merdivenleri genellikle çelik yahut betonarme gibi dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda eminği sahip olmak bâtınin mukteza mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı dizayn başkaca elementlere karşı saye esenlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Bu düzenek ekseriyetle evgin bir durumda hızla açılabilen art çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven alelumum bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp anlayışsız çekilebilmesini esenlar.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Aynı zamanda yangın kapkaloriın eğer olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da nokta düzenıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, haricen saksılamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının öteki bir önemli sebebi de rastgele bir uğruluk vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları kucakin kolayca açılabilmektedir.

Ayrıca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, şık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Yangın baplarının kullanıldığı mesken yangın kapısı ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme âdem evladı yaşıyor ise yangın bapsı gidiş hususüne yakın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page